Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

У тандемі з природою: Tvorchi у новій колаборації Marc O'Polo


Опубликованно 09.12.2021 08:45

У тандемі з природою: Tvorchi у новій колаборації Marc O'Polo

Скaндинaвський брeнд Marc O`Polo у рaмкax глoбaльнoгo кaмпeйну «IT`S ON US» рaзoм із групoю TVORCHI прeдстaвив нoву зимoву кoлeкцію. Зйoмкa прoйшлa у Вaсильківськиx Кaрпaтax, нa тлі кaзкoвoї тa нeзaймaнoї прирoди. Лaндшaфт безмежних пагорбів повертає перед головної ідеї колекції — єднання з природою.

Головний меседж глобальної кампанії — «IT`S ON US» означає, що майбутнє планети залежить від кожного з нас, і вибір сверху користь усвідомленого гардеробу — захудалый, але важливий крок нате шляху до кращого майбутнього.

«Найкращий спосіб класно виглядати взимку — це згадати относительно багатошаровість в одязі, добре знайомий нам оверсайз. Головне, невыгодный боятись самовиражатись і обирати речі, які самим впредь до вподоби. Тренди постійно змінюються, як і самі вподобання. Залишається незмінним тільки тетушка, що ми любимо додавати простоту у свій жанр», — коментують TVORCHI.

Marc O’Polo показує, що зимовий раздевальн(а)я може бути не лише зігріваючим, а й стильним. Серед речей колекції пальто-трансформер, який можна носити як куртку, і як жилеточка, спортивні штани з органічного котону, шапки, вовняні светри, теплий верхній одяг, що захищає від вітру і вологи, а також взуття.

Marc O`Polo трахать до портфелю брендів INTERTOP Ukraine. Колекцію можна придбати у фірмових магазинах Marc O`Polo, а також получи INTERTOP.UA.



Категория: Мода