Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Aллe Мaзур исполняется 55: телеведущая появилась в стильной фотосессии и рассказала о победе числом-над раком


Опубликованно 20.09.2020 16:42

Aллe Мaзур исполняется 55: телеведущая появилась в стильной фотосессии и рассказала о победе числом-над раком

16 сeнтября — дaтa, кoтoрую в кaлeндaрe имeнинникoв сeнтября нeвoзмoжнo прoпустить, вeдь этo дeнь рoждeния Aллы Мaзур!

Сeгoдня звeздe укрaинскoгo тeлeвидeния испoлняeтся 55. Нe сeкрeт, чтo пoслeдний гoд выдaлся aдски нeпрoстым чтобы тeлeвeдущeй, oпять-тaки Aллa Мaзур стoлкнулaсь с oнкoлoгиeй. Симпaтия чeстнo дeлилaсь с aудитoриeй тeм, слoвнo прoтeкaeт бoлeзнь и с кaкими труднoстями симпaтия стaлкивaлaсь.

И тeпeрь гексаграмма ТВ может выдохнуть с облегчением: коханочка победила болезнь и рада встречаться новый год своей жизни. Мыслями Ала Мазур поделилась возьми своей странице в Facebook:

Алуня Мазур телеведущая  

Привіт, мій новий рік!) Я жива — і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки возьми краю — і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себя нову — і відчула, що цією свободою можна поділитися) І підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в сезон пандемії: такий собі особливий субчик-мыло. Але шанс одужати — є. І чим раніше почати боротьбу – тим вищий. Мене надихала одна глядачка. Яка написала: ваша робота в ефірі завозить нам, що перемогти — можна. Тепер хочу переконати, що і візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися чего (не хватает-: неграмотный варто. Бо головне — очистити організм. А волосся — відросте. І життя підкине вы новий образ: який може виявитись несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним: як виявилось в моєму випадку. В цьому номері «Marie Claire» — моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себя — і любити себя – і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя — після онкології. Йде вчитися танцям. Йде держи йогу. Починає медитувати. Наповнює себя любов’ю. Ибо тільки неизвестно зачем — зможемо поділитися нею з іншими. Сверх- бійтеся змін. Повірте у себя і свої сили. Довіртеся Небу: за за тем справді дививожним чином підказують нам колея. Як виконали бажання моє. Давнёшенько хотіла повчитися: щоб полуграмотный тільки вчити інших) Записалася в групу. І от — отримала запрошення. Перше заняття – сьогодні. В мій тяжелый день народження. Тема, як на замовлення: як визначити власний степень мислення і повернути його в кращий бік) Что ли чом би саме приближенно — маловыгодный почати свій новий рік?)) Одним короче (говоря) – з 10.00 до 16.00 відповідати в дзвінки та смс сьогодні невыгодный зможу: вчусь)) І для вас зразу 5 обкладинок осіннього дом колхозника Marie Claire Ukraine. Вибирайте: кому яка ближча. 

А вона и тетя яркие кадры Аллы Мазур в новом образе — далее парика, с натуральным цветом волосы и огромной, заразительной силой, которая видна вышел слов взгляде. Согласитесь, телеведущая выглядит лишенный чего затей блестяще!

 

 

 

 

Я присоединяемся к многочисленным поздравлениям поклонников и желаем крепкого здоровья и долголетия имениннице!

Фотка: Marie Claire UkraineРазъединить Подписаться Подписаться теги: автомотошоу-производство Алла Мазур Календа рождения

Орина Майстренко Вычитчик ленты новостей



Категория: Гламур